Registreer u hier!

Atlasgebouw TU/e: het duurzaamste onderwijsgebouw van Nederland

Fleur Kay

Senior Architect Team V Architectuur

Fleur Kay studeerde in haar geboorteland Australië af aan de University of Technology, Sydney met een ‘First class honors’ en ‘University medal’. In Sydney werkte ze voor Grose Bradley Architects en Misho + Associates. Daarna verhuisde ze naar Londen waar ze vijf jaar lang werkte voor Penoyre&Prasaad aan onder andere Sheffield City Hall en het National centre for Autism Highbury, Londen. Fleur werkte daarna als architect bij Meyer en Van Schooten aan de Kromhout Kazerne, de Traverse in Hilversum en het ROC in Leiden. Door haar veelzijdige werk heeft Fleur ervaring in PPS-projecten van tender tot uitvoering, scholen, interieur en infrastructurele projecten. Momenteel werkt ze aan station Bleizo, het interieur voor Flow Traders en het Hoofdgebouw TU/e.

Whitepapers

Peter van Mierlo

Project Manager Valstar Simonis

Peter van Mierlo heeft in 2011 zijn Master of Science Installatietechnologie afgerond aan de Technische Universiteit Eindhoven. Tijdens zijn studie is hij als stagiair bij Valstar Simonis begonnen en nu werkzaam als adviseur van diverse grootschalige projecten.

Peter is een gedreven projectmanager met een sterk analytisch vermogen. Wat hem het meest aantrekt in zijn werk is de afwisseling tussen klantcontact en duurzame technologie. Voor de renovatie van gebouw Atlas op de TU/e campus was hij eindverantwoordelijk voor het ontwerp van alle gebouwinstallaties. Verder heeft Peter ervaring opgedaan bij het ontwerp van het nieuwe ziekenhuis HNO op Curaçao, Stadhuis Almelo en het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht.

Whitepapers