Smart Homes & Intelligent Buildings: Veiligheid, privacy en betrouwbaarheid

12 september 2019
Dit jaar staat Smart Homes & Intelligent Buildings in het teken van veiligheid. Hoe zorgt u voor een veilig gebouw? Kunnen we zorgen voor een goede, efficiënte en effectieve werksfeer? En wat is de invloed van slimme en intelligente technieken op het gedrag en stemming van mensen in gebouwen en huisvesting.

Op dinsdag 5 november gaan we op zoek naar die antwoorden tijdens Smart Homes & Intelligent Buildings. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen en de kansen die deze u bieden? Bekijk hier het programma van de dag.

Wat kunt u verwachten?
Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken staan centraal. Maak uw keuze uit een sterk inhoudelijk programma met keynotes, expertsessies en praktijkcases. Bezoek de uitgebreide informatiemarkt. Ontmoe vakgenoten en potentiële zakenpartners. Laat u inspireren, verkrijg nieuwe inzichten, leg contacten en ontdek praktische handvatten. Direct toepasbaar in uw werkveld.

Voor wie interessant?
De beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld: gebouweigenaren, ontwikkelaars, bouwers, installateurs, architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers.

Bits, Bricks & Behaviour
Ook dit jaar is er een combinatie met de conferentie Bits, Bricks & Behaviour van FHI Gebouwautomatisering. Voor de bezoeker betekent dit een uitgebreide keuze uit twee programma’s en een groter aanbod van expertise en oplossingen.

Smart Homes & Intelligent Buildings is hét kennisevent over slimme techniek in de gebouwde omgeving