ATAL B.V.

ATAL B.V. is al ruim 25 jaar de professionele leverancier van meetinstrumenten, monitoring systemen en sensoren voor toepassing in het binnenklimaat.

Met onze expertise en ons innovatie en uitgebreide productportfolio kunnen wij voor bijna ieder meetprobleem een passende oplossing aanreiken. Ook voor onderhoud en (her)kalibratie van meetinstrumenten zijn wij graag uw aanspreekpunt.
Speerpunt op het Smart Homes & Intelligent Buildings event zal ATAL’s innovatieve online platform “OnlineSensor” zijn. Gebruikers kunnen via dit platform 24/7 belangrijke binnenklimaat parameters zoals CO2, fijnstof en temperatuur op afstand monitoren en managen. Onze slimme sensoren sturen de meetdata draadloos naar het platform . OnlineSensor biedt tevens handige alarmerings- en rapportage tools. OnlineSensor is een echte toegevoegde waarde voor o.a. vastgoedbeheerders, technisch adviesbureaus, installateurs en facility managers. Slimme meetoplossingen worden zo makkelijke meetoplossingen! Wij kijken uit naar een (hernieuwde) kennismaking tijdens het event!

Website exposant