Kropman Installatietechniek

Kropman is als ontwerpend totaalinstallateur actief in industrie, gezondheidszorg en utiliteitsbouw en is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van Meet en regeltechniek en Gebouwautomatisering. Kropman is een van de founding fathers van de branchevereniging en deze conferentie.

Kropman verzorgt het ontwerp, de realisatie en het beheer en onderhoud van alle technische installaties in uw gebouw. De kennis van alle technische disciplines hebben ze zelf in huis. Kropman gelooft dat ze u hierdoor beter van dienst kunnen zijn, ook doordat ze mensen in dienst hebben die goed opgeleid zijn, goed samen kunnen werken en ook uw bedrijfsproces begrijpen. Kropman heeft bewust gekozen voor een geïntegreerde aanpak, zoals ook uw gebouw en installaties een integraal geheel vormen.

Speerpunt in de dienstverlening van Kropman is van oudsher al gebouwautomatisering. De circa 65 specialisten zijn ingebed in de verschillende vestigingen en verzorgen het ontwerp, de engineering, de uitvoering, de software en het in bedrijfstellen van de regeltechnische installaties. Zij hebben ruime ervaring met bijna alle fabrikanten zoals Priva, Schneider Electric, Johnson Controls, Siemens, Honeywell en Distech. Kropman is Certified Partner van Priva, Schneider Electric en Distech Controls.

Website exposant