Forehand Network components & Devices

Na de oprichting in 1990 maakt Forehand binnen de installatie- en IT-branche al snel naam als totaaldistributeur van hoogwaardige netwerkbekabeling en actieve componenten. De technologische ontwikkelingen gaan hard en Forehand veranderd mee en groeit uit tot expert op het gebied van datacommunicatie en IP-technologie.

Forehand blijft trouw aan haar visie om alleen met hoogwaardige producten te werken en wordt door continue ontwikkeling vakkundig op het gebied van vernieuwing en verduurzaming binnen de bouw- en installatiebranche. Dankzij die kennis en achtergrond wil Forehand het kenniscentrum worden als distributeur van actieve en passieve netwerkcomponenten.

Forehand maakt gebouwen smart en biedt de expertise aan installateurs, adviseurs en opdrachtgevers. Niet alléén voor netwerkbekabeling: (installatie)training, projectmanagement en certificering, maar juist bij de toepassingen en devices om een gebouw écht smart en efficiënt te maken. Zo gelooft Forehand in Power over Ethernet en wordt As a Service de toekomst.

Met een gespecialiseerd team van vaste werknemers wordt de Nederlandse markt bediend. Met name binnen de sectoren Zorg, Retail, Hotel, Educatie, Datacenters, Defensie, Finance en Utiliteit is Forehand inmiddels sterk vertegenwoordigd.

Met ervaren accountmanagers, die vanuit verschillende regio’s werken, garandeert Forehand haar klanten korte communicatielijnen en een hoge servicegraad. Om de (technische) kennis op een hoog niveau te houden traint Forehand haar medewerkers maandelijks, waardoor het team goed de hoogte blijft van de veranderingen in deze branche. Research & Development neemt een belangrijke plaats in, hierdoor worden trends tijdig gesignaleerd en zet Forehand deze om in slimme, bruikbare én duurzame oplossingen voor installateurs, system integrators, adviseurs en opdrachtgevers.


Website exposant

Nieuws