Kuijpers

Kuijpers ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Met verschillende specialismen in huis, worden de klanten goed bediend. De wensen en mogelijkheden van de klanten zijn hiervoor het uitgangspunt.

Onder druk van steeds hogere energiedoelstellingen, prestatie-eisen en optimalisatie van het beheer, worden steeds meer technische systemen binnen het gebouw (HVAC, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, CCTV, etc.) met elkaar gekoppeld, waarmee een integraal gebouwbeheersysteem ontstaat. Om dergelijke projecten te kunnen realiseren en onderhouden beschikt Kuijpers over een centraal kenniscentrum Gebouwautomatisering waarin de specialistische kennis op het gebied van systeemintegratie en ICT is gebundeld.

Naast projectmatige werkzaamheden op het gebied van software- en GBS-systemen worden vanuit het kenniscentrum Gebouwautomatisering nieuwe concepten ontwikkeld op het gebied van gebouwautomatisering. Een van deze ontwikkelingen is de SmartCluster oplossing: een veilige en stabiele oplossing voor het remote beheer van alle IP-gebaseerde technische systemen.


Website exposant