Registreer u hier!

Exposeren

Op dinsdag 5 november 2019 vindt de derde editie plaats van het kennisevent Smart Homes & Intelligent Buildings, gericht op een hoogwaardige doelgroep van opdrachtgevers, voorschrijvers en kennispartners werkzaam in vastgoed, bouw en installatie. De dag draait om kennis delen, kennis vergaren, inspiratie opdoen en netwerken.

Samenwerking Bits, Bricks & Behaviour

Ook dit jaar is er een combinatie met de conferentie Bits, Bricks & Behaviour van FHI Gebouwautomatisering. Voor de bezoeker betekent dit een uitgebreide keuze uit twee programma’s en een groter aanbod van expertise en oplossingen. Voor exposanten op de gezamenlijke beursvloer: meer bereik en meer bezoekers.

Gedurende de dag fungeert de beursvloer als ontvangst- en ontmoetingsruimte. Koffie, lunch en netwerkborrel worden eveneens op de beursvloer geserveerd. Bezoekers maken hun eigen selectie uit het breed opgezette programma van plenaire sprekers, expertsessies en praktijkcases, afgewisseld met bezoek aan de beursvloer.

Bezoekersprofiel Smart Homes & Intelligent Buildings

U ontmoet op Smart Homes & Intelligent Buildings beslissers en beïnvloeders uit vastgoed, bouw & installatie, adviespraktijk, gezondheidszorg, onderwijs en industrie, met interesses variërend van domotica en levensloopbestendig wonen, tot beheer op afstand, gebouwbeveiliging, nul op de meter, sensoring, slim en flexibel werken en smart lighting.