Klik hier voor gratis toegang

Het klimaatakkoord draait vooral om draagvlak

De tweede fase van de onderhandelingen voor het Klimaatakkoord is in volle gang. Als alles volgens planning verloopt ligt er op 1 december aanstaande een uitgewerkt Klimaatakkoord. Volgens Claudia Reiner draait het bij een succesvolle energietransitie vooral om draagvlak bij burgers én bedrijfsleven.

Claudia Reiner is directeur van Installatiebedrijf Caris & Reiner uit Sittard en onder meer vicevoorzitter van UNETO-VNI en bestuurslid van MKB Nederland. Namens UNETO-VNI en Platform Duurzame Huisvesting neemt zij deel aan de onderhandelingen voor een Klimaatakkoord aan de tafel Gebouwde Omgeving.  Claudia was in 2017 winnaar van de ABN Amro Duurzame 50 Award, een prijs die wordt uitgerekend aan de persoon die het meest heeft bijgedragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Claudia Reiner, UNETO-VNI

Claudia Reiner

Vicevoorzitter UNETO-VNI

Claudia Reiner is directeur van Installatiebedrijf Caris & Reiner uit Sittard en onder meer vicevoorzitter van UNETO-VNI en bestuurslid van MKB Nederland. Namens UNETO-VNI en Platform Duurzame Huisvesting neemt zij deel aan de onderhandelingen voor een Klimaatakkoord aan de tafel Gebouwde Omgeving. Claudia was in 2017 winnaar van de ABN Amro Duurzame 50 Award, een prijs die wordt uitgereikt aan de persoon die het meest heeft bijgedragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.