Registreer u hier!

Een nieuwe standaard voor betrouwbaar internet

Nieuwe toepassingen op het gebied van veiligheid, zorg, communicatie, entertainment leunen op een stabiele en betrouwbare internetverbinding. De in het verleden ingezette verbindingstechnieken worden in snel tempo uitgefaseerd en afdoende alternatieven zijn er nauwelijks. Het communicatienetwerk in de meeste huishoudens loopt zo niet meer in pas met de ontwikkelingen in de technologie en de behoefte van gebruikers. Accepteren we deze rammelende en storingsgevoelige netwerken, of gaan we zorgen voor perfecte en betrouwbare prestaties? Verschillende marktpartijen hebben de handen ineen geslagen en in co-creatie een nieuwe standaard voor betrouwbare verbindingen ontwikkeld.

Maarten van der Boon, projectmanager bij KIEN Innovatiemeesters, presenteert deze lezing samen met Eric Hamers, eigenaar van Actiaal.

Maarten van der Boon

projectmanager, KIEN Innovatiemeesters

Maarten van der Boon heeft ruime ervaring in de technische sector. Hij is verschillende jaren verantwoordelijk voor R&D en Innovatie geweest bij een middelgrote technisch dienstverlener. Van der Boon heeft bestuursfuncties vervuld in branche- en maatschappelijke non-profit organisaties en geeft gastcolleges aan een aantal HBO’s. Van der Boon is gecertificeerd facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

Bij KIEN Innovatiemeesters ondersteunt en initieert Van der Boon vanuit zijn achtergrond, kennis en kunde verschillende innovatieprocessen en projecten.