Registreer u hier!

Thema 2019

Veiligheid, privacy en betrouwbaarheid in de gebouwde omgeving

Dit jaar staat Smart Homes & Intelligent Buildings in het teken van veiligheid. Hoe zorgt u voor een veilig gebouw? Kunnen we zorgen voor een goede, efficiënte en effectieve werksfeer? En wat is de invloed van slimme en intelligente technieken op het gedrag en stemming van mensen in gebouwen en huisvesting.

Op dinsdag 5 november gaan we op zoek naar die antwoorden tijdens Smart Homes & Intelligent Buildings. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen en de kansen die deze u bieden? Bekijk hier het programma! 

Wat kunt u verwachten?

Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken staan centraal. Maak uw keuze uit een sterk inhoudelijk programma met keynotes, expertsessies en praktijkcases. Bezoek de uitgebreide informatiemarkt. Ontmoet vakgenoten en potentiële zakenpartners. Laat u inspireren, verkrijg nieuwe inzichten, leg contacten en ontdek praktische handvatten. Direct toepasbaar in uw werkveld.

Voor wie interessant?

De beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld: gebouweigenaren, ontwikkelaars, bouwers, installateurs, architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers.

Smart Homes & Intelligent Buildings is hét kennisevent over slimme techniek in de gebouwde omgeving

Smart Homes & Intelligent Buildings Bezoeken?

Registreer u hier