Save the date: 5 november 2019

Thema

Smart Homes & Intelligent Buildings is hét kennisevent
over slimme techniek in de gebouwde omgeving

Wat kunt u verwachten?

Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken staan centraal. Maak uw keuze uit een sterk inhoudelijk programma met keynotes, expertsessies en praktijkcases. Bezoek de uitgebreide informatiemarkt. Ontmoet vakgenoten en potentiële zakenpartners. Laat u inspireren, verkrijg nieuwe inzichten, leg contacten en ontdek praktische handvatten. Direct toepasbaar in uw werkveld.

Voor wie interessant?

De beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld: gebouweigenaren, ontwikkelaars, bouwers, installateurs, architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers.

Slim, gezond en comfortabel met de eindgebruiker centraal

Een slim huis, een intelligent gebouw. Energiezuinig, flexibel, levensloopbestendig. Comfortabel en gericht op de gebruiker. Dat is de belofte van smart technology. Waar liggen de kansen voor de business en hoe creëren we een maximale toegevoegde waarde voor zowel de aanbieder als de gebruiker?

Op 5 november gaan we op zoek naar die antwoorden tijdens Smart Homes & Intelligent Buildings. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen en de kansen die deze u bieden? Houd de website in de gaten. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt.