WTC Utrecht – Hoe een gebouw voor je kan werken

Het World Trade Center in Utrecht is het eerste gebouw in Nederland met een WELL certificaat, een standaard specifiek gericht op gezondheid en welzijn van de gebruikers.

Nils Bonder, met CONSULT betrokken bij de certificering, bespreekt de WELL standaard en geeft voorbeelden hoe in het WTC ‘smart technology’ in dienst staat van de gezondheid van de gebruikers.

 

 

 

 

Architect: MVSA – Foto: Ossip van Duivenbode

Nils Bonder

Directeur CONSULT van AM RED

Nils Bonder heeft na zijn studie Civiele Technologie & Management aan de Universiteit Twente gewerkt als projectmanager/adviseur bij PRC en is verantwoordelijk geweest voor de vastgoedprojecten en het onderhoud van het corporate real estate van SNS REAAL. Hij is vervolgens als Managing Consultant verantwoordelijk geweest voor de senior interim dienstverlening van ArrangeGroup.  Hij werkt sinds 2015 voor AM Real Estate Development (AM RED) waar hij directeur is van CONSULT, het adviesbureau van AM RED. Dit adviesbureau richt zich op het gezond verduurzamen van (commercieel) vastgoed vanuit de overtuiging dat vastgoed pas echt waarde toevoegt indien het volledig ten dienste staat van zijn gebruikers.